Max két sör Magazin

Hírösszefoglaló 22/12 – Sörös-pizzás helyet nyitott a hübris Budapesten

Új sörből ezen a héten sem volt hiány. Jó pár sörös eseménnyel feltöltöttük a Programajánló oldalunkat is.


Sörmegjelenések

Három sörrel jelentkezett a SIMA brewing. A Devil’s Tears egy Vic Secret🇦🇺, Azacca🇺🇸 és Sabro🇺🇸 komlós dupla ipa. A Fekete Kincs Pale Ale az Egy csepp Tisza-tó-val közös Fekete Kincs sorozat legújabb tagja, ahol a sulyom ezúttal egy american pale ale-be került bele. A Spring Break pedig egy kizárólag csapról elérhető, Warrior🇺🇸, Cascade🇺🇸 és Citra🇺🇸 komlós american pale ale.

A FIRST Craft Beer átöltöztette az egyik alapsörét. A már öt éves Citra🇺🇸 és Mosaic🇺🇸 komlós India Pale Ale ezentúl Voodoo IPA név alatt fog futni. A név és a dizájn más, a belbecs változatlan.

A MONYO Brewing Co. két új üdítőt is piacra dobott. A The She-ro kraft üdítőt a nemzetközi nőnapon készítették, és a Yakima által összeállított Pink Boots blend-el hidegkomlózták. Az üdítő jó ügyet szolgál, ugyanis minden doboz megvásárlásával 100 Ft-al támogatják a Mellrákinfó Egyesületet. Emellett megérkezett az állandóan elérhető kraft üdítő szortimentünk második tagja, a MONYO Eper-lime Lemonade is.

Új prototípussal jelentkezett a Gravity Brewing. Egy olyan sörpárossal készülnek, amelyben bemutatják az Idaho 7🇺🇸 komló komplex jegyeit (intenzív trópusi és csonthéjas gyümölcsök, egy csipetnyi fekete tea, narancslekvár). Az első darab a Prototype: APA (Idaho 7) american pale ale csütörtökön debütált a taproomban.

Újabb vallon búzasört készített a KROIS Brewery. A grisette stílusú sörük ezúttal mangóval lett felturbózva. Ez a La Grisette – Mangue.

Folytatódott a Brew Your Mind gyümölcsös sorozata. A Fruit Works – Apricot egy savanyított sör, rengeteg sárgabarackkal.

A Reketye Brewing Co. a múlt heti session után most beerősített. A Total Peace egy Mosaic🇺🇸, Citra🇺🇸, Galaxy🇦🇺, Riwaka🇳🇿 komlós tripla ipa.

Besavanyított a Yeast Side. A fekete dobozos Beary 2.0 (Black can) a korábbi savanyított sörük 63-szor savanyúbb változata. Jelentsen ez bármit.


Egyebek

Sörös-pizzás helyet nyitott a hübris Budapesten. A hübris beer&pizza a hétvégén nyitotta meg a kapuit a Bajcsy-Zsilinszky úton.

A héten megkóstoltuk a Szent András Sörfőzde húsvéti söreit.


Programajánló

Április 8: Western Beer Party, Győr
Április 8-10: Mad Kert 2022 Grand Opening 04/8-10, Mad Kert, Budapest
Április 9: TAPROOM terasznyitó, Fehér Nyúl, Budapest
Április 14: Mad Garden Buda megnyitó, Mad Garden Buda, Budapest

Május 1: II. Beer Market sörpiac és találkozó a Madhouseban 05/01, Madhouse, Budapest
Május 21: Nyitott Főzdék Napja 2022, országszerte
Május 26-29: Kraft Sörfesztivál a Dürer kertben, Dürer Kert, Budapest