Max két sör - 4 éves a blog

4 éves a blog! 🥳 – Évértékelő

Napra pontosan négy évvel ezelőtt indult el a Max két sör blog az Instagramon. Két évvel később pedig a honlapunkat is élesítettük. Nézzük meg röviden, mi is történt velünk az elmúlt évben!


Négy évvel ezelőtt született meg a Max két sör első Instagram posztja. Az év eleji születésnapot ismét kihasználjuk, hogy átfussuk, mi minden történt velünk a 2023-as esztendőben.

Több, mint 40, tartalmas Instagram poszt és több, mint 80 bejegyzés a honlapon az éves termésünk. Bemutattuk a legújabb hazai sörfőzdéket (Pirkadat Brewing, Fraktaal Brewing, ZealBrewing), jó pár stílussal megismerkedtünk, és egy csomó sör sztorijának utánajártunk. Minden hónapban összegyűjtöttük a hazai sörmegjelenéseket, sőt, év végén élesítettük a Hazai kisüzemi söradatbázist is. (Egyébként a Facebook oldalunk is elindult, de abba még nem fektettünk sok energiát…). Végigsöröztük Szlovéniát és Prágát is. Meglátogattuk a Mad Scientist, a szlovén TEKTONIK, és az új HopTop sörfőzdét is. Mindkét Craft Beer Budapest-es kocsmatúrát teljesítettük.

Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik sörökkel is támogattak bennünket! A FIRST Craft Beer (köszi Ádám!) és az Etyeki Sörmanufaktúra (köszi Kende!) jóvoltából szinte a főzde összes tavalyi sörét megkóstolhattuk. A Kispolszki (köszi Imre!) újabb és újabb lengyel söreiből is mindig kaptunk kóstolót. A HORIZONT Brewing (köszi Petra!) és a Szent András Sörfőzde (köszi Péter!) is rendszeresen ellátott minket sörcsomagokkal. A Tacet Brewery-nek köszönhetően (köszi Balázs!) a KRAFT-on sem maradtunk sohasem szomjasak. A TIMCO Brewing (köszi Tim!) és a Belga Sörmester (köszi Marci!) is küldött számunkra egy tartalmas pakkot. Megkaptuk a Pirkadat Brewing (köszi Gergő!) első sörét is, illetve a LöWOLF Craft Beer (köszi Szarka!) és a MONYO Brewing Co. (köszi Boti!) 1-2 újdonsága is befutott hozzánk. A Szomjas Farkas (köszi Norbi!) felajánlásának köszönhetően pedig az első nyereményjátékunkat is megvalósítottuk. Sosem hittük volna, de egy könyvbemutatóra (Iglódi Csaba: Dreher-szimfónia) is meginvitáltak bennünket (köszi Kinga!).

Köszi mindenkinek, aki velünk tartott! Folytatjuk! Addig pedig felpattintjuk a Gravity Brewing díszüveges, füstös imperial stout-ját.