Hazai kisüzemi söradatbázis

Hazai kisüzemi söradatbázis – Összegyűjtöttük 2023 sörmegjelenéseit

Elkészült a Hazai kisüzemi söradatbázis, amibe az idei évtől kezdve folyamatosan gyűjtjük a hazai kisüzemi sörmegjelenéseket.


Ahogy azt biztosan tudjátok, hónapról-hónapra számot adunk az aktuális, hazai kisüzemi sörmegjelenésekről. Úgy gondoltuk, ezt a gyűjteményt érdemes lehet egy kicsit átláthatóbb, kereshetőbb formában is közzé tenni. Ezért hoztuk létre a Hazai kisüzemi söradatbázist, amely így tartalmazza 2023 összes jó sok sörét.

Az adatbázis biztosan nem teljes! Nyilvánvalóan az Untappd-ből dolgozunk, így ha egy sör ott nincs fent, akkor itt sem lesz. Ráadásul sok főzde egyáltalán nem tartja karban az Untappd oldalát (szerintem ez egy kihagyott ziccer!), ami így tele van duplikációval, nem odavaló sörökkel. Emellett a külföldön készült kollab sörök összegyűjtése is manuális beavatkozásokat igényel, amin ugyancsak el tudunk csúszni. Másrészről, bizonyos tételek szándékosan nem szerepelnek az adatbázisban, mint például egy sör különböző évjáratai (vintage) vagy új köntösbe csomagolt változatai (variant). Úgyhogy, bocsi ha valami lemaradt, de igyekszünk pótolni!

Szóval, böngésszétek bátran a táblázatot, és használjátok ügyesen a keresőmezőt! A ‘Mad Scientist‘ kifejezéssel például a Mad Scientist tetemes mennyiségű sörére tudtok rászűrni, az ‘x FIRST Craft Beer‘ kifejezéssel pedig láthatjátok, milyen sok kollabot hozott össze idén a FIRST. Decemberi sörhírek most nem lesznek külön, helyette a ‘2023-12‘ kereső kifejezést ajánljuk figyelmetekbe.

>>> Hazai kisüzemi söradatbázis <<<