BeerPack – Mi van a dobozban?

A BeerPack-es srácok megleptek a novemberi csomagjukkal (nagyon köszi!), én pedig egy kis kitérő után elmesélem, mi is ez pontosan.

Amikor 2015 körül elkezdtem érdeklődni a kisüzemi sörök iránt, és először beléptem egy sörboltba, fogalmam sem volt, mit válasszak. Ismeretlen főzdék ismeretlen sörei és sosem hallott sörstílusok (ugye, addig csak ‘világos’ meg ‘barna’ volt…). Az eladók persze próbáltak segíteni, de igazából magam sem tudtam mit szeretnék, ezért vettem párat a legolcsóbbak közül és gyorsan elköszöntem. Viszont jó sörök voltak, ezért bementem legközelebb is, próbálgattam ezt-azt, szépen lassan körvonalazódott az ízlésem, majd teljesen beszippantott ez a szféra, és hát látjátok, hol tart most a dolog… 😅

Három srác, Benedek, Csaba és Krisztián pár hónapja belevágott egy sörcsomagos projektbe. A koncepció röviden az, hogy ha előfizetsz náluk, akkor minden hónap 15-én a futár házhoz hozza neked az aktuális havi tematikus meglepetés sörpakkjukat, 4/6/12 hazai kraftsörrel. (Maga az ötlet nem új keletű, hiszen például a BeerCase is csinált már hasonlót, viszont ők egy ideje inaktívak, így abszolút van létjogosultsága a projektnek).

Nem véletlenül volt a bevezető, ugyanis szerintem ez a pakk a kraft sörökkel ismerkedőknek („kezdőknek”) és a haladóbbaknak lehet remek lehetőség, hiszen a kezdeti ‘most mit válasszak?’ dilemma nem áll fent ha más válogatja össze a söröket, és ha kellően változatos egy pakk, akkor jó alapot ad a sörvilágban való tájékozódáshoz. (Az Azaccus például még nekem is újdonság volt). A geekek igényeit persze, akik már a sörpremiereken kipróbálják az újdonságokat, lehet, hogy a jelenlegi csomagok nem elégítik ki. De ezt majd a geekek eldöntik…

Mivel még csak három havi csomagon vannak túl a srácok, úgy gondolom menet közben még sokat fog csiszolódni a dolog, és folyamatosan alakul, mivel, merre érdemes tovább haladniuk. Én nagyon szurkolok nekik!

A csomagot a The BeerPack biztosította számomra.

Az eredeti Instagram bejegyzés itt tekinthető meg: Mi van a dobozban?