CRAFT BEER BUDAPEST - KERT EDITION

Programajánló: Craft Beer Budapest – Kert Edition

Fél év után újra itt a Craft Beer Budapest eseménysorozat, ahol ezúttal hat kerthelyiséggel rendelkező kraft sörös helyen ihatjuk féláron a ház sörét, és gyűjthetjük a pecséteket az ajándékért.


Januárban egy nap alatt kilenc helyszínen kellett pecsételni a pólókért, most két nap alatt hat helyszínen lehet összegyűjteni a pecséteket az ajándék growlerért. De pecsétgyűjtés nélkül is érdemes ide-oda ellátogatni, mert minden helyen az első pohár ház söre féláron lesz, és néhol érdekes programokkal is várják a látogatókat.

A Széll Kálmán tér közelében két helyszín is található. A Jégkertben vasárnap féláron lesz a sörlottó, amely arról szól, hogy aki kitalálja, melyik 4 sört kapta a 36 csapról, egy 36.000 forintos vacsorautalványt nyer. A pecsétgyűjtőknek viszont érdemes odafigyelni, mert a Mammut II. tetején az Élesztő Terasz kizárólag szombaton várja a vendégeket!

Újbudán a Jónás Craft Beer & Food csatlakozott az eseményhez. Szombaton, a Mad Garden Buda-ban Katona Csaba sörtörténész tart előadást óbudai sörfőzés, sörkertek, sörös fesztek témában.

A Főzdeparkban a HORIZONT Brewing és a Mad Scientist (MAD KERT) várja a vendégeket. Mindkét főzdében ingyenes (de regisztrációhoz kötött) főzdetúrákat tartanak. Szombaton pedig a Kocsmaturista tart előadást a HORIZONT taproomjában.

Az útvonaltervezésnél a nyitva tartásokra érdemes odafigyelni! Az ajándékokat egyébként a következő hétvégén lehet átvenni a füzet felmutatásával a MAD KERT-ben. Minden részletért a Facebook eseményeket ajánljuk: CRAFT BEER BUDAPEST – KERT EDITION | HORIZONT Brewing

A borítókép forrása: Facebook.