Max két sör Magazin

Hírösszefoglaló 22/04 – Sörpiac lesz a MADHOUSE-ban

A szokásos heti sörmegjelenések mellett egy új jellegű eseményre, a Sörpiacra is felhívjuk a figyelmet.

Sörmegjelenések

Új darabbal bővült a Brew Your Mind és Ábrahám Máté (MA Artesian Ales) kollab sorozata. A Candy Flip – Coconut milkshake ipa kókusz és laktóz hozzáadásával készült.

Három gyümölcsös sört is a piacra dobott a Belatiny Sörmanufaktúra (Nyéki Sör). A Nyéki Gyömbéres, Nyéki Sütőtökös, illetve Nyéki Szilvás esetében egy pils sört főztek gyömbérrel és mézzel, cefréztek sütőtökkel, illetve érleltek szilván. Persze, szigorúan külön-külön.

Új MadX tétel jött ki. A Carrot Charmer, azaz a Répabűvölő egy sárgarépás, fahéjas, vaníliás saison.

A Mad Scientist is új sörrel jelentkezett. A Guilty Tendencies egy hidegkomlózott oatmeal stout.

A Gravity Brewing csapra verte az idei első prototípus sörét. A Prototype: West Coast IPA frissített verziója Centennial, Amarillo és Galaxy komlókkal készült.

Egyebek

Január utolsó vasárnapján sörpiac-mini sörfesztivál-találkozó lesz a MADHOUSE-ban. A Mad-es srácok meghívták pár barátjukat, hogy január 30-án ők csapolják a saját söreiket az Anker közben. A résztvevő főzdék név sora folyamatosan frissül, de az már biztos, hogy a hazaiak közül ott lesz a Brew You Mind, a Fehér Nyúl, a RothBeer, az Uradalmi Brewery, a nemzetközi vonalat pedig a finn naïlo brewing co. erősíti.

Közelgő események

Január 30: I. Beer Market sörpiac és találkozó a Madhouseban

Február 18-19: VI. Indoor Sörfesztivál.