Kifli.hu Oktoberfest

A Kifli a müncheni Oktoberfest hangulatát viszi házhoz

A Kifli.hu tematikus kínálatának köszönhetően most bárki az otthona kényelméből élheti át az Oktoberfest hangulatát.


Sajtóközlemény

Az Oktoberfest hivatalosan szeptember 16-án, szombaton kezdődik Münchenben, és október 3-ig, keddig tart. A Kifli.hu online szupermarket tematikus kínálatának köszönhetően most bárki az otthona kényelméből élheti át a sör ünnepének hangulatát.

A Kifli külön erre az időszakra olyan újdonságokat kínál, mint az Erdinger búzasör, amelyet konkrétan az idei Oktoberfestre főztek, vagy a díszdobozos Erdinger válogatás, amiben a Hefeweizen, Dunkelweizen, Helles sörök mellett egy alkoholmentes variáció és egy gyönyörű söröspohár is helyet kap. Az Erdinger újdonságai mellett természetesen a klasszikusnak számító Paulaner, Hofbräu, és Riegele márkák is megtalálhatóak az ünnepi kínálatban.

A cég a kézműves sörök szerelmeseire is gondolt, a sörünnepre kibővített választékban a hübris és a Zirci Apátsági Manufaktúra főzetei mellett összesen 11 olyan márka termékeiből lehet választani, mint a HORIZONT Brewing, amely több nemzetközi díjat is nyert, és a New England ipától a hordóban érlelt, kávés-csokis stoutig minden ízlésre kifejlesztett valami különleges ízélményt. Az UGAR Brewery új sörfőzde a Kiflin, a Gray Matter sörük Michelin-csillagos helyeken is bizonyított már. A Myrkviðr a Mad Scientisttől pedig egy erdei gyümölcsökkel hordóban érlelt, palackos sörkülönlegességet takar.

Természetesen a sörhéten sem feledkeznek meg az étrendi korlátozásokkal élő vásárlókról. Akár alkoholmentes, akár gluténmentes sört keresnek, ezekből is bő választékot találnak. Újdonságként mindenképp említésre méltó a spanyol Estrella Free Damm, amely egyszerre alkohol- és gluténmentes!

A sörök mellé kiválóan passzoló ételek is mind egy helyen megtalálhatóak: Kühne poharas mustár, Landhof Bratwürstel sütnivaló grillkolbász, sós és bajor perec, mind-mind arra várnak, hogy igazi müncheni sörfesztivál-hangulatot varázsoljanak a hazai otthonokba. Mindezt akár 90 perces szállítással, egyszerűen, kényelmesen.

A teljes választék itt érhető el: Sörünnep a Kiflin.

A borítókép és a bejegyzés teljes tartalmának forrása: sajtóközlemény.