MONYO Brewing Co. JustVidman Ez alma? Ez Mangó?

Ez alma? – Elindult a MONYO Brewing Co. × JustVidman kollaboráció

Két kraft üdítővel indult el a MONYO Brewing Co. és JustVidman együttműködése. Mivel mind a két résztvevőt nagyon bírjuk, persze, hogy rárepültünk a termékekre! Sőt, a MONYO volt olyan jó fej, hogy kóstolót is küldött belőle. Köszönjük!


Ha valaki nem tudná hova tenni: JustVidman (azaz Kiss Tamás) egy hazai youtuber, aki az animációs videóival vált ismertté, de mostanság egyébként csomó más klassz tartalmat is készít. Az egyik videójának bolti jelenete (Ez alma?) mondhatni mémmé vált. A most megjelent üdítők is innen kapták a nevüket.

A közös munka egyébként nyáron kezdődött, és az üdítők több tesztfőzet után érték el végleges formájukat. A dizájnban szépen összeér a MONYO-s és a JustVidman-es univerzum.

Ebbe a projektbe szívét-lelkét belerakta mindenki és úgy érzem ez az elkészült üdítőkön is érződik. Óriási élmény volt együtt ötletelni a címkéken, az ízeken, illetve minden egyes részleten. Nagy öröm számomra, hogy az általam megalkotott kis animációs világ most végre kiléphetett az online térből, – kézzelfogható termékek formájában.

Kiss Tamás (JustVidman)

December elején került forgalomba a két alkoholmentes üdítő. Az ‘Ez alma?‘ alma- és lime-sűrítményből készült, és még hidegkomlózást is kapott. A végeredmény olyan, mint egy jó almafröccs. A komló is kiérződik, jól is áll neki, valóban ad egy kis kraftot. Kifejezetten tetszik! Az ‘Ez mangó?‘ alapja mangó-sűrítmény és maracuja-püré. Ez nem lett hidegkomlózva, ellenben fruktóz-glükóz szirupot kapott, ami miatt egy kicsit édesebb, és nem annyira fröccsösebb a végeredmény, mint az előbb. (Nekünk az almás jobban bejött).

MONYO Brewing Co. JustVidman Ez alma?
Ez alma?
MONYO Brewing Co. JustVidman Ez Mangó?
Ez Mangó?

A MONYO-val mindig is szerettük az együttműködéseket, így készült már közösen sör zenekarral, sportolóval, vagy éppen borászattal, de ez az első nagyszabású üdítő kollaborációnk, amit egy digitális tartalomelőállítóval készítünk, ráadásul ez azért különösen érdekes, mert ezúttal nem egy egyszeri, one-off termékről van szó, hanem hosszú távra tervezünk.

Prischetzky Botond (brand menedzser, MONYO Brewing Co.)

A tervek szerint jövőre újabb kraft üdítőkre és egy közös sörre is számíthatunk majd.

Támogatott tartalom: a termékeket a MONYO Brewing Co. biztosította számunkra.
Az idézeteket a MONYO Brewing Co. sajtóközleményéből emeltük be.