Budapest, Sörkereső

Sörkereső játékra hív a Szomjas Farkas és a We Love Budapest

Közös kincs-, azaz sörkereső játékot indít Budapesten a Szomjas Farkas és a We Love Budapest.


Sör és Budapest. Norbi, a Szomjas Farkas kraft söröző vezetője eléggé jártas a sörök világában, a We Love Budapest csapata pedig ismeri a főváros rejtett helyszíneit. Most egy közös sörkereső játék szervezésében ötvözik a tudásukat. A lényeg, hogy Norbi minden pénteken elrejt egy doboz sört a város valamely pontján, a WLB csapata pedig egy verssel próbálja meg nyomra vezetni a kincskeresőket. Utóbbi segítségek péntek délelőttönként érkeznek Facebook/Instagram sztorikon keresztül. Aki megtalálja a sört, az persze el is fogyaszthatja, de előtte illik egy szelfit készíteni vele a helyszínen, majd azt posztolni a két szervezőt is bejelölve.

Az utóbbi kettő év nem épp örömteli senkinek, de így egy kicsit talán tudjuk ösztönözni az embereket, hogy kimozduljanak, jobban megismerjék a várost és ha ügyesek akkor még jutalmuk is lesz 😀. A kincskeresést pedig gyerekként mindenki imádta, legyünk újra gyerekek 😊.

Ezt már Norbi mesélte el nekünk, amikor az alapötletről kérdeztük. Azt is hozzá tette, hogy mindig valami különleges, vagy épp nagyon új sört fog elrejteni.

Szerintem ez egy remek kezdeményezés, bár félek tőle, hogy mire leteszem a munkát délután, addigra hűlt helye lesz a sörnek. Ugyanakkor azt gondolom, ha szép, rejtett helyekre kalauzolnak el bennünket a versikék, akkor későn érkezve sem lesz okunk búslakodni.

Részletek: Indul a Szomjas Farkassal közös kincskereső játékunk – Találd meg a város különleges helyszínein elrejtett söröket!