HORIZONT Brewing : Selfish Games Royal Indulgence

Imperial Stouttal kísérletezett a HORIZONT Brewing

A HORIZONT Brewing kísérletezős sorozata, a Selfish Games, két új tétellel is bővült a napokban. Az ehető csillámos sört már bemutattuk a Pink Boots Blend kapcsán, így most csak a sorozat legújabb, 29. tagjáról lesz szó.


Biztosan elfogult vagyok, de a Night Shift-es tapasztalataim alapján, nem tudom elképzelni, hogy a Selfish Games Royal Indulgence imperial stout ne legyen bitang jó. Bár a leírásban új recept és új technológia szerepel, kicsit sem esem kétségbe. Sőt! Extra hozzávalóként egyébként kókuszreszelék, helyben pörkölt brazil és kolumbiai kávé, és kakaóbab töret került a sörbe.

HORIZONT Brewing : Selfish Games Royal Indulgence
HORIZONT Brewing : Selfish Games Royal Indulgence

Kitöltve gyönyörű, éjsötét sör fogad, kávés-barna habbal. Az első illatokra a kávé emelkedik ki, majd – ahogyan melegszik a sör – jön elő a kakaó és a kókusz. Testes, krémes-likőrös kortyokat kapunk. Komplex ízélmény, ahol ismét fokozatosan érkeznek meg a felsorolt hozzávalók, amelyek aztán tökéletes harmóniában állnak össze, és még a 10,8-as alkohol is szépen belesimul az italba. Jó volt a prevízió, ez egy kiváló sör! (Ráadásul az időzítése is pont jó volt, hiszen épp a lehűléssel együtt érkezett).

Támogatott tartalom: a sört a HORIZONT Brewing biztosította számunkra.