Max két sör Magazin

Hírösszefoglaló 22/10 – Mi már tudjuk, mit iszunk húsvétkor!

Az elmúlt héten is megjelent pár új sör, többek között a Szent András Sörfőzde húsvéti párosa. Az előttünk álló hétre pedig jó pár izgalmas programot tudunk ajánlani.


Sörmegjelenések

A BAZ Beer és a Hoptimista kollab sörrel jelentkezett. A Tubák egy kávéval és kakaóval fűszerezett imperial stout, ami egyébként a tokaji főzde első fekete söre.

A MONYO Brewing Co. duplázott. Lefőzték az alapszortimentjükben szereplő Cyber Rabbit new england ipájuk dupla változatát. A Mega Cyber Rabbit viszont valószínűleg csak egyszeri főzet lesz.

A Brew Your Mind is beerősített. A Still Dreaming, a korábbi ipájuk, a Citra🇺🇸 és Riwaka🇳🇿 komlós Keep Dreaming erősebb változata.

A Reketye Brewing Co. folytatta a Pop My sorozatát. Ahogy az a nevéből sejthető, a Pop My Grapefruit esetében a berliner weisse alap grapefruittal lett megspékelve.

Elkészültek a Szent András Sörfőzde idei húsvéti sörei. Az alapsör, a Nyúlon Innen ’22 idén is egy new england ipa lett, ami a Nyúlon Túl ’22 esetében kakukkfűvel lett megfűszerezve.


Egyebek

A héten utánajártunk, mi is az a Smoothie Sour.

Érdemes szétnézni a Programajánló között, hiszen például a Mad Scientist egész héten a hatodik születésnapját ünnepli, de a FIRST Craft Beer és a B BOP FERMENTORY kollab söre is a héten debütál.


Programajánló

Március 14-20: Mad Scientist születésnapi hét különböző programokkal, legalább négy sörpremierrel.
Március 17: SÖRPLATÓ a Zengő Bárban – Vendégünk a FEHÉR NYÚL (sörkóstoló)
Március 19: La Fondue de Praliné bemutató a FIRST Taproomban és a Hops Beer Bar-ban!

Május 1: II. Beer Market sörpiac és találkozó a Madhouseban 05/01
Május 21: Nyitott Főzdék Napja 2022
Május 26-29: Kraft Sörfesztivál a Dürer kertben