Mad Scientist : Premature Hopulation

A Mad Scientist születésnapi buliján jártunk

Egész héten a hatodik születésnapját ünnepli a Mad Scientist sörfőzde, mi pedig ellátogattunk az első napi eseményekre.


A budapesti Mad Scientist sörfőzdét biztosan nem kell a hazai kraft sör rajongóinak bemutatni. Ezért is olyan meglepő, hogy mindössze hat évvel ezelőtt indultak el. Pedig így van. A születésnap alkalmából egész héten különböző programokkal, sörpremierekkel várják a vendégeket a belvárosi MADHOUSE Bistro & Craft Beer Bar-ban.

A márciusi 15-i beszédek helyett el is látogattunk a nyitó eseményre, hogy (többek között) a születésnapi sört is megkóstolhassuk. Bár az eseménynél azt ígérték, három órakor már a csapból is ez fog folyni, négy órakor még csak a híre volt a sörnek. Bánatunkat hamar feledtette a Pacific Sunrise🇳🇿 és Riwaka🇳🇿 komlós, kiválóan sikerült Premature Hopulation New England IPA (borítókép).

MadX : Birthday Blend 2022
MadX : Birthday Blend 2022

Fél öt környékén aztán végül megérkezett a Birthday Blend 2022, a MadX fűszeres, gyógynövényes jegyekben dúskáló mézsöre, melyben a 13% alkohol egyáltalán nem tagadható le. Zárásként a Talus🇺🇸 és Galaxy🇦🇺 komlós Astral Projection Talus dupla ipából kértünk egy kóstolót.

Mad Scientist : Astral Projection Talus

Innen is boldog születésnapot kívánunk! Egy kérésünk azonban mégiscsak lenne, pláne, hogy tervezünk nyáron párszor elbiciklizni a Mad Kert-be: Légyszi, főzzetek néha egy-egy session sört is… 😅

Az eseményről részleteket itt találtok: Mad Scientist BD6Y | Hat éves a Mad Scientist | Celebrating 6 years of Mad Scientist.