Max két sör Magazin

Hírösszefoglaló 22/08 – Fejen álló, folyékony komlós, és születésnapi sör is került a terítékre

Ahogy az a címből sejthető, a sörfőzdék az elmúlt hetekben sem unatkoztak. Ismét összegyűjtöttük a heti újdonságokat.


Sörmegjelenések

Megérkezett a Brew Your Mind kísérletezős sorozatának újabb darabja. A Human Experiment TWENTY TWO dupla ipa az ausztrál Eclipse komlóval készült.

Új sörrel jelentkezett az Oasis Brewery. A kiskunhalasi főzde nemrég érkezett meg az egyik hipermarket-szupermarket láncba, ahol valószínűleg a legújabb amerikai lágerük, a Revolverhős U.S. Lager is kapható lesz.

Új sörtípust mutatott be a Fehér Nyúl. A Purple Meme egy málnás, kókuszos, fekete áfonyás, az USA-ban most nagyon divatos Smoothie Sour. A címke nem véletlenül lett fordítva felragasztva, ugyanis a cél az lenne, hogy a dobozokat felbontásig fejjel lefelé tároljuk, ekkor fog ugyanis a tetemes mennyiségű üledék maradéktalanul a poharunkban landolni.

Születésnapi sör. Négy éves lett a Beer Brothers Budapest söröző, melynek alkalmából a FIRST Craft Beer-nél elkészült a Brothers 4 Life dupla ipa, melyhez Galaxy, Nelson Sauvin, és Simcoe komlókat használtak fel.

Folyékony komlóval készített sört a Mad Scientist. A Hoptical Illusion dupla ipa a főzde első olyan söre, amely komlókivonattal készült.


Egyebek

A héten kipróbáltuk, passzol-e a chili a sörhöz.


Programajánló

Február 18-28: Brothers 4 Life – Négy éves a Beer Brothers

Május 26-29: Kraft Sörfesztivál a Dürer kertben