Horizont Római

Megnyitotta kapuit a Horizont Római

Éld át a Hazy Queen életérzést a Duna-parton! Megnyitott a Horizont Római!


Sajtóközlemény

Hahó, sörrajongók! Van egy kihagyhatatlan hírünk: augusztus 29-én, csütörtökön megnyitotta kapuit a Horizont Római! Ez az új sörkert nemcsak a kraft sörök paradicsoma, de egy igazi oázis is a Duna partján, ahol kikapcsolódhatsz és átélheted a Hazy Queen életérzést!

Mit találsz nálunk? Először is, minimum 15 féle Horizont sörrel várunk, köztük 6 féle friss, csapról érkező finomsággal, amiket egyenesen a budapesti kisüzemi sörfőzdénkből hozunk el neked. Csapon a legnépszerűbb Horizont tételek mellett, a legfrissebb újdonságokkal, egyszeri főzetekkel is találkozhatsz. Tudtad, hogy a Horizont sörei már számos nemzetközi díjat bezsebeltek? Mi voltunk az elsők Közép-Európában, akik Grand Champion díjat nyertek Dublinban, több aranyéremmel tértünk haza Ázsiából és a legjobb magyar főzdének is megválasztottak minket. Itt az alkalom, hogy te is megismerd ezeket a különleges söröket!

De itt nem állunk meg: ha egy kis extra izgalomra vágysz, próbáld ki a sörkoktéljainkat! Teljesen új dimenzióba helyezik a kraft élményt, és garantáltan feldobják a napodat. Éhes is vagy? Ne aggódj, elképesztő street food kínálatunkkal, mint a Fish’n Chips variációk, ínycsiklandó burgerek és a salmon-dog, gondoskodunk róla, hogy ne csak szomjasan távozz! Ha pedig valami nagyobb bulit tervezel, van egy különleges ajánlatunk is: a Horizont Római külön rendezvényteremmel rendelkezik, ami 200 fő befogadására alkalmas, teraszáról csodálatos kilátással a Dunára. Legyen szó egy óriási szülinapról, céges partiról vagy bármilyen más eseményről, mi gondoskodunk róla, hogy emlékezetes legyen.

Miért válaszd a Horizont Rómait? Mert itt ínycsiklandó ételek, díjnyertes kraft sörök és a Duna-part varázsa találkozik. Minden tele van szeretettel és életörömmel – pontosan úgy, mint a söreink.

Gyere el, csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen élményre a Horizont Rómain, csütörtöktől – vasárnapig 12.00 órától – 23.00 óráig. A cím: 1039 Budapest, Losonc utca 13. (bejárat a Duna part felől).

A borítókép és a bejegyzés tartalmának forrása: sajtóközlemény.