UGAR Brewery : 4th And Long

A 4th & Long podcast egy New England IPA-val készült a rájátszásra

Megérkezett a 4th & Long amerikai focis (pontosabban NFL-es) podcast saját márkás söre.


Houston Texans szurkolóként az utóbbi években alább hagyott a lelkesedésem az amerikai foci iránt, de azért még valamennyire követem az NFL történéseit. A két hobbi – mármint az amerikai foci és a sör – most viszont összeért, ugyanis a 4th & Long podcast egy saját márkás sörrel készült a rájátszásra. A premier a Beerselection-ben volt, ahol a résztvevők a podcast két szerkesztőjével, Bencsics Márkkal és Buday Zolival is tudtak beszélgetni.

A 4th And Long New England Patriots IPA az UGAR Brewery-nél készült, és bennfentes információk szerint a Strómanova átcímkézett variánsáról van szó (amit az alkoholszázalékok egyezősége meg is erősíthet). Az új köntösbe öltöztetéssel nincsen semmi probléma, hiszen a saját márkás söröknél bevett szokás, hogy azok a főzde alapszortimentes termékei közül kerülnek ki. (Ilyen volt például a tejfakasztó sör is). Sőt, ezeknél a söröknél épp a csomagolás a lényeg, ez az ami egyedivé teszi őket, ez az ami ez egy külön célcsoportnak szól. Jelen esetben a podcast hallgatóinak és/vagy az amerikai foci rajongóinak. És valóban, ahogyan láthatjátok, én is siettem, hogy szerezzek egy dobozzal.

UGAR Brewery : 4th And Long
UGAR Brewery : 4th And Long

És persze csomagolás ide, csomagolás oda, az UGAR neipája még mindig remek!

Nem merem állítani, hogy a Super Bowl-ig nem fogy el a készlet, de a Divisional Round-ra szerintem még simán beszerezhető a Beerselection-ben.